oogtrapleuningbinnenmuurrollerdeurradiatorrelius
 
 

Productinfo

Merkbladen en veiligheidsinformatiebladen

Producten waarvan Merkbladen beschikbaar zijn, kunnen hier als PDF-file worden gedownload en uitgeprint. Ook zijn hier van al onze producten veiligheidsinformatiebladen beschikbaar. Van producten als glasweefsel, sierpleisters en specials, waar de structuur en dessins het beste getoond kunnen worden aan de hand van monsters, kunt u het beste contact opnemen via het contactformulier.

Voor het downloaden van de pdf bestanden heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.
Get Acrobat Reader
 

Gevonden resultaten (172)

  
2K PU DecoFinish ()
Een sterke watergedragen 2 componenten PU-coating. Geschikt voor gebruik op minerale ondergronden voor binnen en buitentoepassing, metalen, hout en gecoate ondergronden. 2K polyurethaan dekkende afwerking op binnenwanden en als zeer slijtvaste kleurloze verzegeling over RELIUS Erfurt en XL-Printbehang en RELIUS binnenmuurverven. Ook toepasbaar als langdurige en preventieve bescherming tegen vervuiling en als krasvaste bescherming voor epoxy en PU-gietvloeren en als anti-vandalen coating. Schrobvast klasse 1 volgens DIN EN 13300.
Acrylor ClassicAcrylor Classic ()
Weerbestendige, matte gevelcoating op acrylaatbasis voor buiten universeel toepasbaar. Het materiaal heeft een zeer goede dekkracht en is slagregendicht, waterdampdoorlatend, spanningsarm en CO2-remmend. Airless te verspuiten. In combinatie met Acrylor Deco ook als semi-dekkend systeem toepasbaar. Verdunning: water. Ook op LC 2.0 te leveren in meer dan 20.000 kleuren. In RELIUS container te leveren.
Acrylor Protect LAcrylor Protect L ()
1-componenten, weerbestendige, oplosmiddelhoudende afwerking op acrylaatbasis voor minerale oppervlakken zoals beton, cementpleister en vezelcement. Bescherming tegen atmosferische invloeden, waterdampdoor latend en CO2 remmend. Vorst- en dooizoutbestendig. Kleuren af fabriek. .
Acrylor Protect WAcrylor Protect W ()
1-componenten, gebruiksklare, waterverdunbare, milieuvriendelijke 100% acrylaat voor dekkende verflagen op minerale oppervlakken. Bescherming tegen atmosferische invloeden, waterdampdoorlatend en CO2 remmend. Vorst- en dooizoutbestendig. Airless verspuitbaar. CE-gecertificeerd volgens EN-1504-2. Ook op L.C.2.0 te leveren in meer dan 20.000 kleuren.
AlgwegAlgweg ()
Zeer sterk, mos- en algdodendmiddel. Met toelatingsnummer. Geschikt voor binnen en buiten. Kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. Algwegj wordt afhankelijk van de toepassing 1:40 met water verdund.
AllgrundAllgrund ()
Sneldrogende, corrosiewerende, matte, universele hechtprimer voor buiten. Op praktisch alle ondergronden inzetbaar. Geschikt voor ijzer, staal, zink, NE-metalen, aluminium, spaan- en hardvezelplatenen hard PVC; slag- en krasvast.Voor buiten. Op L.C. 2.0. in 12 kleuren leverbaar.
Arylor NanotechArylor Nanotech ()
Innovatieve, matte 100% acrylaat multi-functionele gevelcoating van wereldklasse. Met nanotechnologie voor onovertroffen biostatische eigenschappen, vuilafstotend, optimale kleurechtheid, UV-bestendig, slagregendicht, alkalibestendig, waterdampdoorlatend. Uitstekende dekking, onbeperkte kleurkeuze, extreme bestendigheid tegen mos-en algaangroei Het product heeft een tophechting door speciale hechtings additieven. Algosilan concept. Ook op L.C. 2.0 te leveren in meer dan 20.000 kleuren.
Basisharz Basisharz ()
2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel bruintransparant onder alle RELIUS-epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. Ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren. Op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. Binnen en buitengebruik. Zeer slijtvast, goede chemicalinbestendigheid.
Bodensiegel TC-300Bodensiegel TC-300 ()
1-componenten, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. Buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. Geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden. Voor binnen en buiten. Niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. In veel RAL kleuren leverbaar Verdunning: water
Clean CoatClean Coat ()
Zijdeglanzende waterverdunbare, reukarme, 1-komponentige muurverf met duurzame bacteriebestendige werking. Voor optimale zekerheid. Oplosmiddel-en weekmakervrij. In wit en kleur voor extreem zwaar belaste binnenwanden, speciaal op glasweefsel. Schrobvast klasse1 volgens EN 13300. Slag-, stoot- en slijtvast, vergelijkbaar met een 2 componenten coating. Bestand tegen desinfecteermiddelen en decontamineerbaar. Op basis van speciale zilverionen en methylmethacrylaat bindmiddel. Ideaal voor wanden in ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie-en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen, zwembaden etc. Gecertficeerd door Kiwa. CleanCoat is geen biocide-produkt.
Clean Coat 10Clean Coat 10 ()
Zijdematte waterverdunbare, reukarme, 1-komponentige muurverf met duurzame bacteriebestendige werking. Voor optimale zekerheid. Oplosmiddel-en weekmakervrij. In wit en kleur voor extreem zwaar belaste binnenwanden, speciaal op glasweefsel. Schrobvast klasse1 volgens EN 13300. Slag-, stoot- en slijtvast, vergelijkbaar met een 2 componenten coating. Bestand tegen desinfecteermiddelen en decontamineerbaar. Op basis van speciale zilverionen en methylmethacrylaat bindmiddel. Ideaal voor wanden in ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie-en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen, zwembaden etc. Gecertficeerd door Kiwa. CleanCoat is geen biocide-produkt.
Concrete Uni-MConcrete Uni-M ()
Cementgebonden, universeel 4 in 1 toepasbare minerale betonmortel in poedervorm. Geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken. Voor binnen- en buitengebruik. Water toevoegen. Voor de juiste mengverhouding zie technisch merkblad. Voldoet aan de eisen van EN 1504-3 klasse R3.
DecoFinishDecoFinish ()
Kleurloze, reukarme, waterverdunbare, lichtbestendige PU-kunststof afwerking als slijtvaste en krasvaste verzegeling over binnenmuurverven. Schrobvast klasse 1. Gemakkelijk bij te werken en direct overschilderbaar. Ook zeer geschikt als verzegeling over fotobehang en XL-Printbehang. Sneldrogend, slijt-, stoot-,kras- en blokvast.
Dickschicht Dickschicht ()
2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren, die vooraf met Basisharz geprimerd zijn. Ook geschikt voor instrooivloeren. Slijtvast, goede chemicalienbestendigheid. Voorbeelden zijn magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen, supermarkten. Niet standaardkleuren vanaf 100 kg leverbaar.
Elastik WElastik W ()
Scheuroverbruggende, gebruiksklare, coating voor minerale oppervlakken met scheurenvorming (haarscheurtjes). Bescherming tegen atmosferische invloeden, waterdampdoorlatend en CO2 remmend. Vorst- en dooizoutbestendig. CE-gecertificeerd volgens EN 1504-2. Ook op L.C. 2.0 te leveren in meer dan 20.000 kleuren.
Erfurt EcovliesErfurt Ecovlies (044-Ecovlies)
Het gladde cellulosevlies met het natuurlijke uiterlijk van papiervezel voor duurzaam bouwen en renoveren. Een duurzaam beheer van onze grondstoffen staat bij veel mensen centraal in hun dagelijkse handelingen. U kunt uw competentie op dit gebied benadrukken met het duurzame ERFURT-EcoVlies, dat het assortiment ERFURT-renovlies aanvult met een even innovatieve als duurzame oplossing. Op grond van de natuurlijke grondstoffen is EcoVlies als eerste en enige product in zijn soort gemaakt van gerecycled papier en textielvezels met natuurlijke papiervezeloptiek en is voorzien van het label ?geschikt voor personen die aan allergie?n lijden?.
Erfurt Klimatec Pro KV 600Erfurt Klimatec Pro KV 600 (044-0501)
Het isolerende en akoestische wandsysteem voor energiebesparing en een goed gevoel. Binnenmuren en plafonds die met KlimaTec Pro KV 600 beplakt zijn, weerkaatsen de warmtestralen in hoge mate terug in de kamer. Zo blijft de maximale temperatuur voor het opwarmen van het woonklimaat behouden. Op die manier worden de ruimtes duidelijk sneller verwarmd. Daarom is het diffusieopen KlimaTec-systeem bijzonder geschikt voor een op de behoefte afgestemde, energiebesparende verwarming. KlimaTec Pro KV 600 dient ter preventie van schimmelvorming.
Erfurt Rauhfaser 32Erfurt Rauhfaser 32 (044-0032)
Rauhfaser behang van Erfurt is de meest geliefde klassieker bij interieurinrichting. Er is een goede reden waarom Erfurt's structuurbehang het meest favoriete behangpapier is in Europa. Met tien wondermooie structuren garandeert ERFURT's rauhfaserbehang een gevoel van welbehagen in alle omstandigheden. Klassiek elegant, natuurlijk rustiek of avontuurlijk avant-garde: ERFURT's structuurbehang is een tijdloze, flexibele gezel. En natuurlijk kan het rauhfaserbehang overgeschilderd worden. Telkens weer. Voordelen: witter oppervlak - Sterker na het natmaken - Betere naadaansluiting - Rationeler gebruik - 3-lagen Profi-Plus-kwaliteit - geschikt voor mensen met allergie?n
Erfurt Rauhfaser 52Erfurt Rauhfaser 52 (044-0052)
Rauhfaser behang van Erfurt is de meest geliefde klassieker bij interieurinrichting. Er is een goede reden waarom Erfurt's structuurbehang het meest favoriete behangpapier is in Europa. Met tien wondermooie structuren garandeert ERFURT's rauhfaserbehang een gevoel van welbehagen in alle omstandigheden. Klassiek elegant, natuurlijk rustiek of avontuurlijk avant-garde: ERFURT's structuurbehang is een tijdloze, flexibele gezel. En natuurlijk kan het rauhfaserbehang overgeschilderd worden. Telkens weer. Voordelen: witter oppervlak - Sterker na het natmaken - Betere naadaansluiting - Rationeler gebruik - 3-lagen Profi-Plus-kwaliteit - geschikt voor mensen met allergie?n
Erfurt Rauhfaser 70Erfurt Rauhfaser 70 (044-0070)
Rauhfaser behang van Erfurt is de meest geliefde klassieker bij interieurinrichting. Er is een goede reden waarom Erfurt's structuurbehang het meest favoriete behangpapier is in Europa. Met tien wondermooie structuren garandeert ERFURT's rauhfaserbehang een gevoel van welbehagen in alle omstandigheden. Klassiek elegant, natuurlijk rustiek of avontuurlijk avant-garde: ERFURT's structuurbehang is een tijdloze, flexibele gezel. En natuurlijk kan het rauhfaserbehang overgeschilderd worden. Telkens weer. Voordelen: witter oppervlak - Sterker na het natmaken - Betere naadaansluiting - Rationeler gebruik - 3-lagen Profi-Plus-kwaliteit - geschikt voor mensen met allergie?n
Erfurt Rauhfaser 79Erfurt Rauhfaser 79 (044-0079)
Rauhfaser behang van Erfurt is de meest geliefde klassieker bij interieurinrichting. Er is een goede reden waarom Erfurt's structuurbehang het meest favoriete behangpapier is in Europa. Met tien wondermooie structuren garandeert ERFURT's rauhfaserbehang een gevoel van welbehagen in alle omstandigheden. Klassiek elegant, natuurlijk rustiek of avontuurlijk avant-garde: ERFURT's structuurbehang is een tijdloze, flexibele gezel. En natuurlijk kan het rauhfaserbehang overgeschilderd worden. Telkens weer. Voordelen: witter oppervlak - Sterker na het natmaken - Betere naadaansluiting - Rationeler gebruik - 3-lagen Profi-Plus-kwaliteit - geschikt voor mensen met allergie?n
Erfurt Rauhfaser 80Erfurt Rauhfaser 80 (044-0080)
Rauhfaser behang van Erfurt is de meest geliefde klassieker bij interieurinrichting. Er is een goede reden waarom Erfurt's structuurbehang het meest favoriete behangpapier is in Europa. Met tien wondermooie structuren garandeert ERFURT's rauhfaserbehang een gevoel van welbehagen in alle omstandigheden. Klassiek elegant, natuurlijk rustiek of avontuurlijk avant-garde: ERFURT's structuurbehang is een tijdloze, flexibele gezel. En natuurlijk kan het rauhfaserbehang overgeschilderd worden. Telkens weer. Voordelen: witter oppervlak - Sterker na het natmaken - Betere naadaansluiting - Rationeler gebruik - 3-lagen Profi-Plus-kwaliteit - geschikt voor mensen met allergie?n
Erfurt Renovatievlies R300Erfurt Renovatievlies R300 (044-0764)
Optimale behang ondergrond voor alle types wandbekleding Door de renovatie met Variovlies R 300 worden vooral gestructureerde ondergronden, bv. glasweefsel of pleister, in enkele stappen tot een uniforme ondergrond voor verf of behang omgevormd. Voor de renovatie van vooral gestructureerde ondergronden. Geschikt voor scheuroverbrugging van klassen A+B. Perfecte afdekking van de ondergrond. Stabiele, dikke hechtmedium voor verf en behang. Economische verwerking in rollen van 1 meter breed. Product uit het SanReMo-gamma. Kan worden verwerkt op gladde ondergronden met ERFURT-Systeemlijm SR 2. Kan worden verwerkt op gestructureerde ondergronden met ERFURT-Systeemlijm SR 4.
Erfurt Renovlies ProjectErfurt Renovlies Project (039-1499)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor Armierung (versterking), M staat voor Multifunctioneel en V staat voor Voorbehandeld (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt SR2 lijmErfurt SR2 lijm (044-0536)
De gebruiksklare, verrolbare speciale lijm werd geoptimaliseerd voor de SanReMo-producten KlimaTec KV 600 en Variovlies R 300. ERFURT-systeemlijm SR 2 kan op glad tot middelmatig gestructureerde ondergrond worden ingezet. Voor gebruik binnenshuis.
Erfurt SR4 lijmErfurt SR4 lijm (044-0535)
De gebruiksklare, wit gepigmenteerde speciale lijm werd geoptimaliseerd voor de SanReMo-producten KlimaTec KV 600, Variovlies R 300, Variovlies A 50 en Vliesfaser 706, 712, 730 . ERFURT-systeemlijm SR 4 kan op middelmatig tot grof gestructureerde ondergrond worden ingezet. Voor binnen
Erfurt variovlies A50Erfurt variovlies A50 (044-0752)
Hoogelastisch versterkingsvlies voor binnen en buiten. Renoveren is gemakkelijk. Met ERFURT-Variovlies A 50, onplooibaar en breukvast schildersvlies op basis van polyester, leg je binnen zowel als buiten een goedkope basis voor renovatiewerk. De banden behang kunnen zeer eenvoudig met de wandkleedtechniek direct van de rol of een met verf of lijm voorbereide wand worden gekleefd, en dat zonder inweektijd. Variovlies A 50 is omwille van zijn samenstelling aangenaam voor de huid. Dankzij zijn zeer hoge stabiliteit overspant hij probleemloos scheurtjes in het pleisterwerk. Versterking van scheurtjes in het pleisterwerk klasse A+B. Zowel voor binnen als buiten Gewoon in de dispersielijm of dispersieverf leggen Laag verfverbruik Vriendelijk voor de huid Plooit niet Product uit het SanReMo-gamma
Erfurt Variovlies M120Erfurt Variovlies M120 (044-0763)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor Armierung (versterking), M staat voor Multifunctioneel en V staat voor Voorbehandeld (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt Variovlies M140Erfurt Variovlies M140 (044-0741)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor Armierung (versterking), M staat voor Multifunctioneel en V staat voor Voorbehandeld (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt Variovlies M160Erfurt Variovlies M160 (044-0750)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor Armierung (versterking), M staat voor Multifunctioneel en V staat voor Voorbehandeld (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt Variovlies V180Erfurt Variovlies V180 (044-0762)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor ?Armierung? (versterking), M staat voor ?Multifunctioneel? en V staat voor ?Voorbehandeld? (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt Variovlies V200SErfurt Variovlies V200S (044-0751)
Het gamma voor overbrugging van scheuren, sanering en binnenhuisinrichting. Het structuurloze, gladde en sterke vliesbehang is bijzonder geschikt voor gescheurde of licht scheurbare ondergronden, ter vervanging van glasvliesbehang en ter herstelling van gladde ondergronden. Het Variovlies is zeer verschillend in gebruik. Daarom ook de nieuwe naamgeving: A staat voor Armierung (versterking), M staat voor Multifunctioneel en V staat voor Voorbehandeld (reeds van een coating voorzien). Het gebruiksoverzicht helpt u om het juiste product te vinden voor uw toepassing.
Erfurt Vliesfaser 701Erfurt Vliesfaser 701 (044-0701)
De moderne structuur van ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, bestaat er slechts een gering risico dat de verf afbladdert. De dessinstructuur op het vliesbehang is ook zeer stoot-en sllijtvast en makkelijk reinigbaar.
Erfurt Vliesfaser 704Erfurt Vliesfaser 704 (044-0704)
De moderne structuur van ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, bestaat er slechts een gering risico dat de verf afbladdert. De dessinstructuur op het vliesbehang is ook zeer stoot-en sllijtvast en makkelijk reinigbaar.
Erfurt Vliesfaser 705Erfurt Vliesfaser 705 (044-0705)
De moderne structuur van ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, bestaat er slechts een gering risico dat de verf afbladdert. De dessinstructuur op het vliesbehang is ook zeer stoot-en sllijtvast en makkelijk reinigbaar.
Erfurt Vliesfaser 706Erfurt Vliesfaser 706 (044-0706)
ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur van vliesfaser biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, kan de verf nauwelijks afbladderen. De dessinstructuur is stootvast en slijtvast. Ook geschikt als onderdeel van het Erfurt SanReMo systeem voor binnen. Uitermate geschikt om gestructureerde oude ondergronden, zoals glasweefsel of sierpleister zonder dat het moet worden overgepleisterd of gestucadoord te renoveren.
Erfurt Vliesfaser 707Erfurt Vliesfaser 707 (044-0707)
De moderne structuur van ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, bestaat er slechts een gering risico dat de verf afbladdert. De dessinstructuur op het vliesbehang is ook zeer stoot-en sllijtvast en makkelijk reinigbaar.
Erfurt Vliesfaser 708Erfurt Vliesfaser 708 (044-0708)
ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur van vliesfaser biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, kan de verf nauwelijks afbladderen. De dessinstructuur is stootvast en slijtvast. Ook geschikt als onderdeel van het Erfurt SanReMo systeem voor binnen. Uitermate geschikt om gestructureerde oude ondergronden, zoals glasweefsel of sierpleister zonder dat het moet worden overgepleisterd of gestucadoord te renoveren.
Erfurt Vliesfaser 710Erfurt Vliesfaser 710 (044-0710)
De moderne structuur van ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, bestaat er slechts een gering risico dat de verf afbladdert. De dessinstructuur op het vliesbehang is ook zeer stoot-en sllijtvast en makkelijk reinigbaar.
Erfurt Vliesfaser 712Erfurt Vliesfaser 712 (044-0712)
ERFURT vliesbehang past in elk decor. De structuur van vliesfaser biedt een hele reeks mogelijkheden: van pluche tot rustiek, tot en met grafisch. En aangezien het behangpapier buitengewoon krasvast is, kan de verf nauwelijks afbladderen. De dessinstructuur is stootvast en slijtvast. Ook geschikt als onderdeel van het Erfurt SanReMo systeem voor binnen. Uitermate geschikt om gestructureerde oude ondergronden, zoals glasweefsel of sierpleister zonder dat het moet worden overgepleisterd of gestucadoord te renoveren.
  
 

Productselector

Selectiecriteria

Categorie

Situering

Ondergrond

Primer / Dekverf

Bindmiddel

Dekkend / Transparant

Glansgraad


Vrij zoeken

 

sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©