oogrollerradiatorbinnenmuurdeurtrapleuningrelius
 
 

company profile

Alles voor de klant

In Nederland en België is D+F Coatings BV, importeur van RELIUS verf, al vele jaren een begrip als het gaat om verf, bouwverven, lakken, glasweefsel, sierpleisters en muurverven. Schilders(bedrijven), behangers en stukadoors zijn met onze producten niet alleen verzekerd van kwaliteitsproducten, maar profiteren tevens van de expertise van onze adviseurs.
Onze kwalitatief hoogwaardige merken Relius, Ekotex, Superscan Glasweefsel, Hoeka spuitpleister en sierpleister, Modern Walls glasvezelbehang en glasvlies, Vitrulan glasweefselbehang, Systexx wandbekleding, Erfurt renovlies, variovlies en faservlies, Pento afwerkingsproducten en Vulkem Quick sneldrogende vloercoating systemen worden uitsluitend geleverd via de verfgroothandels.

Momenteel is D+F Coatings BV gevestigd in een zeer modern pand in Bunschoten, met behalve ruimte voor opslag en distributie, ook presentatie- en cursusruimten.
Als exclusief leverancier van Relius, een Duits A-merk dat tot de top 5 van Europa behoort, zijn we in staat een zeer uitgebreid assortiment verf, bouwverven, coatings en lakken aan te bieden. Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©