oogbinnenmuurtrapleuningdeurrollerradiatorrelius
 
 
 

Stoas Wageningen

Bij Stoas Wageningen | VilentumHogeschool zijn door een slimme combinatie van materialen en techniek diverse gewone wanden omgetoverd tot interactieve presentatiewanden.

In het nieuwbouw pand van Stoas Wageningen bevinden zich ruim 20 Wikiwanden©.Bij de meeste wanden is een interactieve beamer geplaatst met smartboardfunctionaliteit.

De Wikiwand© is een samenwerking tussen Stoas Wageningen, RELIUS Benelux uit Bunschoten en 2Orange.Het is een uniek multifunctioneel en onopvallend systeem dat bestaat uit EKOTEX magneetvliesbehang dat kan wordengeschilderd met EKOTEX 2K Whiteboardfinish of EKOTEX schoolbordenverf.
  • magnetisch en beschrijfbaar
  • in wit en in zwart!
  • interactieve presentatie met beamer
De wand is te beschilderen in whiteboardfinish of schoolbordenverf. Whiteboard Finish is een zijdeglanzendewaterverdunbare 2K muurverf die eenvoudig op elke ondergrond kan worden aangebracht in meerdere lagen.Verkrijgbaar in wit en kleurloos. Het geschilderde oppervlak is daarna geschikt om als whiteboard te gebruiken.De Whiteboard Finish is makkelijk aan te brengen met een rol. Stiften, reinigingsspray en gereedschap om het aante brengen zijn los verkrijgbaar. Schoolbordenverf is een waterverdunbare zwarte muurverf die eenvoudig kanworden aangebracht in meerdere lagen. Het geschilderde oppervlak is daarna geschikt om als schoolbord te gebruiken.Teksten en tekeningen met schoolbordkrijt kunnen eenvoudig worden uitgewist en de oppervlakte kan afgenomenworden met schoon leidingwater. De schoolbordenverf is gemakkelijk aan te brengen met een roller.

Stoas Wageningen leidt docenten en kennismanagers op voor de groene sector envoor consumptieve technieken, en daarnaast ook masters in leren & innoveren. Stoas heeft deambitie het kenniscentrum Duurzaam Verbindend Leren en Ontwikkelen te zijn voor beroepsonderwijsen bedrijf. Stoas Wageningen is een zelfstandige faculteit van Vilentum Hogeschool, waartoe ookCAH Vilentum behoort, en onderdeel van de Aeres groep.

Stoas Wageningen huist sinds april 2013 in haar nieuwbouwpand aan de Mansholtlaan in Wageningen.Jarenlange voorbereidingen hebben geleid tot een rond gebouw, waarin ontmoeten van(mede-)studenten en –collega’s centraal staat. Overzichtelijkheid, open – of verbindbare ruimtes,moderne technieken en sfeervolle natuurbeelden maken een inspirerende leer- en werkomgeving.In het pand is gewerkt met de nieuwste technieken, zoals wikiwanden© in combinatie met interactievebeamers, touchscreens en verrijdbare videoconference sets. Open wifi in het gebouw, gebruikvan laptops, alles mobiel toepasbaar en digitaal aangestuurd past hier natuurlijk in. Het delenvan kennis wordt hierdoor flexibel, eenvoudigen maximaal inzetbaar. Dat komt het leren vanstudenten en de organisatie als geheel ten goede en ondersteunt de kijk op onderwijs van Stoas.

Bekijk PDF
 
 
 
 
 
 
 
Terug
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©