oogtrapleuningrollerradiatorbinnenmuurdeurrelius
 
 

Snel en eenvoudig een kleuradvies maken

De Relius Online ColorDesigner kleuradviesapplicatie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die met kleuren werkt en hoge eisen stelt aan de kwaliteit van een fotorealistisch kleuradvies zoals verffabrikanten, verfgroothandel, schilders, interieur- en kleurstylisten, architecten, vastgoedbeheerders, vereniging van eigenaren en nog veel meer. 

De Relius Online ColorDesigner is een kleuradviesapplicatie waarmee u snel en eenvoudig kleuradviezen maakt in combinatie met uw eigen projectfoto’s. Zo kunt u snel en precies kleuradviezen maken, compleet met de gekozen kleurnummers. Uw klant ziet het eindresultaat voordat er aan het schilderproject begonnen is. 

Via het Internet 24 uur per dag toegang, vanaf elke PC in binnen-of buitenland tot uw eigen account, alleen voor u toegankelijk. Al uw projectfoto’s en kleuradviezen worden in een database opgeslagen en regelmatig naar een back-up gekopieerd, u raakt dus niets meer kwijt. 
Na registreren en inloggen kunt u direct aan de slag en beginnen met het uploaden van uw projectfoto’s. Het voorbereiden van een foto is een betaalde dienst, die verzorgt wordt door D+F Coatings BV, importeur van RELIUS verf,tegen een vaste, zeer gunstige prijs, per foto. Daarna onbeperkt foto’s inkleuren, bewaren als kleuradvies, PDF en printen. De kleuradvies pagina-indeling kunt u zelf opmaken, met o.a. uw eigen logo en bedrijfsgegevens.

Een gratis abonnement
Het gebruik van de Relius ColorDesigner is geheel gratis, u betaalt alleen een vast bedrag voor de fotobewerking. 
Ontdek het zelf en laat u registreren op: De Relius Online Colordesigner

Terug
 
Medisch Spectrum Twente
Het grootste bouwproject in Oost Nederland kiest voor RELIUS | lees verder
RELIUS R1 AS
Knock out voor zwarte aanslag!! Maak kennis met de eerste antistatische muurverf | lees verder
RELIUS Profi Hydro lakken
Waterverdunbare lakken uit een nieuw tijdperk!, NIEUW: een matte lak voor binnen | lees verder
RELIUS Silat Bio Innen
Voor alle natuurverf liefhebbers. Brengt natuur en mens in harmonie met elkaar | lees verder


sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©