oogbinnenmuurdeurtrapleuningradiatorrollerrelius
 
 

Offertes maken in een paar muisklikken

Intrisio maakt online software voor schilders- en afbouwbedrijven waarmee razendsnel en professioneel calculaties, offertes, werkvoorbereidingen en bestellingen tot en met de factuur gemaakt kunnen worden. Het programma heet IntriSys® en kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, met als doel dat iedere vakman ermee moet kunnen werken.

Met IntriSys® is het maken van een calculatie inclusief een offerte net zo gemakkelijk als het boeken van een reis via internet. Binnen een paar minuten maakt u een professionele offerte, compleet in uw eigen huisstijl zonder een woord te hoeven typen.

Meer dan calculeren alléén.
Met IntriSys® wordt het werk voor de schilder eenvoudiger en overzichtelijker. Vanuit de calculatie kan een werkvoorbereiding worden gemaakt, waarbij direct de benodigde materialen kunnen worden besteld bij de groothandel. De bedrijfsgegevens zijn realtime beschikbaar, zoals het inzien of wijzigen van de calculatie, openstaande offertes, ontvangen orders, gemaakte bestellingen, enz. Alle documenten worden automatisch gegenereerd en opgeslagen, waardoor deze foutloos zijn en niets zoek raakt. Met IntriSys® heeft het schildersbedrijf de juiste contractvorming en een professionele presentatie, die de scoringskans op een opdracht aanzienlijk verhoogt.

IntriSys® is een webbased programma, te vergelijken met internetbankieren. Het werkt volgens hetzelfde principe, dus data van de gebruiker is compleet en optimaal beschermd. Door het activeren van IntriSys® bij één van de groothandelaren waar Relius producten te koop zijn, krijgt u automatisch de mogelijkheid om met Relius producten en systemen te kunnen calculeren.

Direct aan de slag met IntriSys®!
Het activeren van uw IntriSys® licentie gaat heel simpel. Vraag een activeringscode aan op de website van Intrisio, www.intrisio.com.


Terug
 
Medisch Spectrum Twente
Het grootste bouwproject in Oost Nederland kiest voor RELIUS | lees verder
RELIUS R1 AS
Knock out voor zwarte aanslag!! Maak kennis met de eerste antistatische muurverf | lees verder
RELIUS Profi Hydro lakken
Waterverdunbare lakken uit een nieuw tijdperk!, NIEUW: een matte lak voor binnen | lees verder
RELIUS Silat Bio Innen
Voor alle natuurverf liefhebbers. Brengt natuur en mens in harmonie met elkaar | lees verder


sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©