oogrollertrapleuningradiatordeurbinnenmuurrelius
 
 
 

Relius Living Colours 2.0

Met Living Colours 2.0 brengt RELIUS een compleet vernieuwd kleurenmengsysteem op de markt.
Door de toepassing van het nieuwe Living Colours 2.0 kleurenmeng- systeem voldoet RELIUS eenvoudig aan de nieuwe VOS 2010 richtlijnen. Een groot aantal RELIUS producten is leverbaar in meer dan 20.000 kleuren in elke verpakking van 125 ml tot en met 2,5 liter.
Het systeem is technisch zeer vooruitstrevend omdat er een minimale pasta-toevoeging is vereist. Hierdoor neemt de kleurnauwkeurigheid toe, hebben de producten een uitstekende dekking en door de relatief geringe hoeveelheid pasta is de glansstabiliteit zeer hoog en de kans op het verpoederen van donkere kleuren nihil.
Niet alleen de traditionele lakken zijn op de mengmachine aan te kleuren, maar ook ale olassy transparante beitsen. Zowel in een houtkleur als een semi dekkende kleur, dus van eiken tot aan felrood of blauw.

Het fantastische nieuwe Design- en servicepakket biedt de klant alle ondersteuning die nodig is.


Naast RELIUS Colour Impressions 2.0: de software op de machine zodat direct kleuradviezen kunnen worden geprint: is bij RELIUS een uitgebreide kleurenstudio ter beschikking voor het kiezen van de mooiste kleurencombinaties.

Een nieuwe Kleurenwaaier Living Colours 2.0 met 1242 NCS kleuren en de RELIUS Living Colours 2.0 Selection, een Kleuradvies instrument dat uit een Box bestaat met meer dan 200 kleurstalen op grootformaat én monstersjablonen als instrument om eindeloos met kleuren te kunnen combineren.

D+F Coatings BV, importeur van RELIUS
E-Mail: info@relius.nl
Web: www.relius.nl

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©