oogrollerradiatortrapleuningbinnenmuurdeurrelius
 
 
 

Relius Relinova NanoTech

Met Relinova NanoTech heeft RELIUS een innovatieve elastische siliconenhars buitenmuurverf van ongekende klasse ontwikkeld. Speciaal ontwikkeld voor nieuw-en onderhoudschilderwerk op buitengevelisolatie systemen. Door de toepassing van de modernste nanotechnologie worden gevels langdurig beschermd tegen wind, weer, vuil en scheurvorming.

Nooit tevoren was het mogelijk een buitengevelisolatie systeem zo schoon, mooi en kleurecht te beschermen als nu met Relinova NanoTech. Dankzij nanogestructureerde siliconenhars bindmiddelketens wordt een maximale weerstand bereikt tegen water, vuil, algen, schimmels en mossen. Tegelijkertijd is de nieuwe buitenmuurverf van RELIUS zeer dampopen, omdat het hydrofiele oppervlakte zorgt voor een uitgekiende balans tussen vochtwering en waterdampdoorlaatbaarheid.

Perfect voor wanden met buitengevelisolatie


Relinova is op zeer veel ondergronden toe te passen. En uitermate geschikt voor het overschilderen van buitengevelisolatie systemen, omdat kleine haarscheurtjes en krimpscheurtjes duurzaam worden overbrugd. Uitstekend toepasbaar op alle buitengevelsiolatie systemen met een gepleisterde afwerking. Of het nu kunststof- mineraal of siliconenharspleisters betreft.

Relinova is elastisch en actief scheuroverbruggend tot min 20°C. Het materiaal is zeer kleurecht en kann in meer dan 20.000 kleuren worden gemaakt op het kleurenmengsysteem Living Colours 2.0.

Innovatie in het quadraat

Als eerste RELIUS produkt kan Relinova met de nieuwe baanbrekende Cool Colours by RELIUS-technologie worden voorzien, wat de opwarming door de zonnestralen duidelijk reduceert. Vooralsnog is Relinova in 99 attractieve - en donkere kleuren met Cool Colours-technologie leverbaar.

Meer info op www.relius.nl of bel met :

D+F Coatings BV, importeur van RELIUS 
Dieselweg 9
3752 LB Bunschoten
Tel. 033-2471515
Fax 033-2471519
E-Mail: info@relius.nl


Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©