oogdeurrollertrapleuningradiatorbinnenmuurrelius
 
 
 

Nieuwe Olassy beitsen van Relius

De drie nieuwe innovatieve RELIUS Olassy transparante houtbeitsen zijn experts op hun eigen terrein en exact afgestemd op het onderhouden van niet maatvast, beperkt maatvast en maatvast houtwerk. De nieuwe RELIUS Olassy transparante houtbeitsen onderhouden en beschermen nog langer dankzij het unieke UV-blok systeem, zijn duurzamer én de natuurlijke uitstraling van het hout komt nog beter tot zijn recht.
Olassy LS is een impregneerbeits. Olassy MS is een halfglanzende allround transparante houtbeits en Olassy HS is een high-build systeem waarmee een arbeidsgang kan worden bespaard.


Olassy LS
Olassy LS is een nieuw ontwikkelde halfmatte impregneerbeits voor de toepassing op niet maatvast houtwerk, zoals schuttingen, pergola’s, houten betimmeringen en rabatdelen. Door een speciale toevoeging wordt schimmelvorming tegen gegaan. Als 2 in 1 –systeem kan Olassy LS als grond- en afwerklaag worden toegepast.

Olassy MS
Olassy MS is de alleskunner onder de transparante houtbeitsen en speciaal ontwikkeld als halfglanzende afwerking voor de bescherming en verfraaiing van beperkt maatvast houtwerk zoals houtskeletbouw woningen, onderkanten van dakoverstekken, houten plafonds en rabatdelen met messing en groef. Door de speciale thixotrope en spatvrije instelling kan de beits probleemloos boven het hoofd worden verwerkt.

Olassy HS
Olassy HS is een high build transparante houtbeits gebaseerd op de nieuwste high-solid technologie van wereldklasse. Speciaal ontwikkeld voor maatvast houtwerk zoals ramen,kozijnen en deuren. Olassy HS is een zeer hoogwaardige kwalitatieve volle halfglanzende finish voor de afwerking op hout. Door het hoge vaste stofgehalte van Olassy HS is de houtbeits extreem economisch in gebruik, er kan probleemloos een arbeidsgang worden uitgespaard. Met deze unieke transparante houtbeits worden niet alleen tijd en geld bespaard maar wordt ook de onderhoudscyclus zichtbaar verlengd. De levensduurverwachting is net zo lang als bij een dekkend verfsysteem.

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©