oogbinnenmuurtrapleuningrollerdeurradiatorrelius
 
 
 

Erfurt Digitaalvlies

Binnenwandafwerking voor individuele vormgeving middels digitaaldruk

Erfurt Variovlies als kwalitatieve hoogwaardige wandbekleding in combinatie met hoogwaardige digitaal printtechnologie. Nieuw is noch de wandbekleding noch de techniek van het printen van motieven op behang. Het is meer de uitzonderlijke combinatie van beide elementen. Niet voor niks is het nieuwe digitaalvlies behang van Erfurt op de grootste internationale Europese vakbeurs voor visuele communicatie in 2009 bekroond met de Innovation Award in de categorie digitaalprint grootformaat.

Of het nu abstracte kunst betreft of een bloedrode zonsondergang? Alle motieven kunnen geprint worden op het gladde of licht gestructureerde digitaalvlies behang. Als wandafwerking in een woning, schoolgebouw, kantoren, ziekenhuis of andere openbare gebouwen. Erfurt biedt de schilder, behanger,(interieur)architect, en standbouwer hiermee ongekende productvoordelen door de vele toepassings- en vormgevingsmogelijkheden en verwerkingsmethodes.

De grootste voordelen t.o.v. vinyl fotoprint behang zoals XL-print op een rij:

* scheuroverbruggend maar niet uitrekbaar, dus geen patroonverloop
* waterdampdoorlatend, dus geen kans op blaasvorming
* pvc en weekmakervrij
* brandvertragend
* sneller en eenvoudiger aan te brengen!!!

De binnenwandbekleding kan door elke drukkerij worden beprint omdat de bedrukking met een professionele inkjet grootformaat printer op eenvoudige wijze is aan te brengen. De speciaal voor dit drukproces met een CA coating behandelde rollen kunnen exclusief worden geleverd door RELIUS Benelux. De marktleider op het gebied van glasweefsel en variovlies wandbekleding. Bij uitstek geschikt voor architectuur, decoratie en reclame doeleinden.

De 5 verschillend structuren zijn leverbaar in rollen van 0,75 x 40 Meter, de gladde versie is ook leverbaar in een breedte van 1,5 Meter en 50 meter lang. Zoals alle Erfurt Vlies behangsoorten wordt ook deze Newcomer zonder weekmakers, PVC en kunststoffen geproduceerd. De speciale CA coating in combinatie met Eco-Solvent- of Latex inkt zorgt voor een reukloze, gezonde, diepe, kleurechte en briljant scherpe afdruk. Het digitaalvlies behang kan gewoon met elke behanglijm worden aangebracht.

Bij het uitzoeken van printmotieven kunnen wij u helpen met een reusachtig aanbod aan diverse afbeeldingen. Voor een privé opname gelden bepaalde regels ten aanzien van hoeveelheid pixels en bestandsgrootte. Hierover geven u graag advies.

De gecertificeerde behandeling van het vlies met Color Alliance (CA) zorgt voor een ongekende kleurechtheid en proceszekerheid bij het grootformaat inkjet printen.

Bij Relius Benelux zijn op aanvraag Erfurt stalenboeken aanwezig en een overzichtelijke flyer. Verdere informatie kunt u vinden op www.erfurt-digital.com

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©