oogradiatorrollerbinnenmuurdeurtrapleuningrelius
 
 
 

Hoeka Smaragd

Met Hoeka Smaragd van Relius is gebruik gemaakt van moderne technologieën en grondstoffen die beschikbaar zijn via BASF. Door twee belangrijke kenmerken droogt de pleister egaal op.

In de eerste plaats is hij ongevoelig voor zuigingsverschillen in de ondergrond, die kunnen ontstaan door reparaties of het gebruik van verschillende materialen. Ten tweede verandert het structuurbeeld van de sierpleister niet meer tijdens het droogproces. Hoeka Smaragd is beschikbaar in praktisch elke kleur en is – door de goed stabiliteit in de emmer – bij levering klaar voor gebruik Het verbruik van RELIUS Hoeka Smaragd is slechts 2,5 kg/m2*.

RELIUS Hoeka Smaragd is de eerste sierpleister die een egaal structuurbeeld garandeert op heterogene ondergronden. Zuigingsverschillen in de ondergrond hebben nauwelijks invloed op het drogingsproces. Hierdoor weet u zeker dat het resultaat dat ú aflevert ook het resultaat is dat uw klant de volgende dag ziet!

Door zijn unieke samenstelling is RELIUS Hoeka Smaragd uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Een ander groot voordeel is het gunstige verbruik. Dit is slechts 2,5 kg/m2*. Dus ook in zakelijk opzicht heeft u met deze sierpleister een uitstekend resultaat.

RELIUS Hoeka Smaragd is leverbaar in nagenoeg elke NCS kleur, is gemakkelijk spaanbreed op te zetten zonder te morsen en wordt gebruiksklaar geleverd.

RELIUS RESULTAAT GARANTIE
De producten van RELIUS worden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en geproduceerd. Strenge controles gedurende het gehele productieproces garanderen dat u een kwaliteitsprodukt in handen heeft. Daarnaast zijn al onze producten uitgebreid in de praktijk getest voordat u ermee aan de slag gaat. RELIUS helpt u nóg betere resultaten af te leveren.

ONZE INNOVATIES, UW VOORSPRONG
Innovatie staat voor vernieuwing. Maar voor RELIUS betekent innovatie nog meer. Bijvoorbeeld topprestaties leveren op het gebied van product, marketing en service. Maar ook een stap beter zijn dan de rest. Want RELIUS combineert beproefde producten met innovatiekracht en duurzaamheid. Hierdoor heeft u een voorsprong in de markt én een partner om samen te werken aan een rooskleurige toekomst.

*) Verbruik Hoeka Smaragd 1,2mm. Verbruik Hoeka Smaragd 1,0mm is slechts 2,2 kg/m2

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©