oogdeurbinnenmuurtrapleuningradiatorrollerrelius
 
 
 

Nieuwe olassy transparante beitsen

De juiste beits voor elke toepassing. De drie nieuwe innovatieve RELIUS olassy transparante houtbeitsen zijn experts op hun eigen terrein en exact afgestemd op het onderhouden van niet maatvast-, beperkt maatvast- en maatvast houtwerk. Zo onderhouden en beschermen de nieuwe RELIUS olassy transparante houtbeitsen nog langer, zijn ze duurzamer en tevens komt de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter tot zijn recht.
olassy LS
olassy LS is een nieuw ontwikkelde halfmatte impregneerbeits voor de toepassing op niet maatvast houtwerk, zoals schuttingen, pergola’s, houten betimmeringen en rabatdelen. Voor gebruik buiten op houtwerk. olassy LS is waterafstotend, niet filmvormend en heeft een diep indringend vermogen. Zo wordt het hout duurzaam beschermt tegen verwering en veroudering. olassy LS is net als alle andere transparante houtbeitsen aromaatvrij en reukmild.

olassy MS
olassy MS is de alleskunner onder de transparante houtbeitsen en speciaal ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van beperkt maatvast houtwerk zoals houtskeletbouw woningen, onderkanten van dakoverstekken, houten plafonds en rabatdelen met messing en groef. Als hoogwaardige halfglanzende transparante beitsafwerking biedt olassy MS de grootst mogelijke weers- en UV-bestendigheid. Bijzonder goed zonder aanzetten en op grote vlakken aan te brengen, met een eerste klas vloeiing.

olassy HS
olassy HS is een high build transparante houtbeits gebaseerd op de nieuwste high-solid technologie van wereldklasse. Speciaal ontwikkeld voor maatvast houtwerk zoals ramen,kozijnen en deuren. olassy HS is een zeer hoogwaardige kwalitatieve volle halfglanzende finish voor de afwerking op hout. Door de eerste klas versterking van het houteffect is een zeer exclusieve uitstraling het resultaat. Door het hoge vaste stofgehalte van olassy HS is de houtbeits extreem economisch in gebruik, er kan probleemloos een arbeidsgang worden uitgespaard.

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©