oogbinnenmuurdeurrollertrapleuningradiatorrelius
 
 
 

disclaimerDeze site wordt onderhouden door D+F Coatings BV, importeur van RELIUS verf. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site. Volledig toegestaan door toepasselijk recht, verwerpt D+F Coatings BV, importeur van RELIUS  elke garantie, extern of ingesloten, inclusief maar niet beperkt tot, vooronderstelde garanties van toepasselijkheid voor een bepaald doel. D+F Coatings BV, importeur van RELIUS is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele gebeurtenissen en daaruit volgende beschadigingen.

Privacy
Geen enkele informatie, verschaft door een bezoeker, zal ooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan voor het verzenden van informatie of een product waar de bezoeker om gevraagd heeft. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, zal op aanvraag zo snel mogelijk verwijderd worden van onze computer(s). Elke informatie, verschaft door een bezoeker, wordt beschouwd als vertrouwelijk.

Copyright
Alle interface content op deze site, zoals tekst, site graphics, logo's, icoontjes,
afbeeldingen en animaties, is eigendom van D+F Coatings BV, importeur van RELIUS,  en beschermd door zowel Nederlands als internationaal copyright. Het is verboden de geplaatste content te reproduceren, wijzigen, verkopen, overdragen, opnieuw publiceren, ten toon spreiden of vertonen.

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©