oogbinnenmuurrollerradiatortrapleuningdeurrelius
 
 
 

Cool-Colours

Donkere en zwarte verf die geen warmte absorbeert; fantasie??

Nee!! met Cool Colours by RELIUS muurverven en lakken wordt dit werkelijkheid. Architect en opdrachtgever komen hiermee op 1 lijn. De gewenste ontwerpvrijheid van de architect gaat hand in hand met de sluitende exploitatie meerjaren onderhoudsbegroting van de opdrachtgever. Zwarte en donkere verf die net zo duurzaam is als witte verf, dat biedt ongekende perspectieven. Voor houtwerk, metselwerk, beton, pleisterwerk, buitengevelisolatie en voor daken. 


Levensduurverwachting wordt 2-3 jaar verlengd met RELIUS in Cool Colours

Eén muurverf en lak voor bijna alle ondergronden: RELIUS A-Z Color is bijzonder geschikt als grond-en afwerklaag voor damwand gevelbeplating, gepleisterde wanden tot Zink, en bijvoorbeeld beton, metselwerk, hout, kunststof, aluminium en nog veel meer. Een zijdeglanzend éénpotsysteem voor zowel binnen als buiten.

RELIUS Olassy beitsen in Cool Colours beschermen houtwerk en kozijnen net zo lang als dekkende verfsystemen. Olassy UV-Protect en Olassy AquaLasur bieden een langdurige bescherming van kozijnen. Deuren, rabatdelen, pergola’s, tuinhuisjes en hekwerken.

Gevelisolatie afwerken in een zwarte kleur?? Onmogelijk tot nu toe…, maar niet met RELIUS Relinova Nanotech in Cool Colours. De speciale pigmenten zorgen voor de weerkaatsing van het infrarode licht, waardoor de gevelisolatie niet meer opwarmt dan in een lichte kleur.

Met Cool Colours van RELIUS besparen op energie??. Met RELIUS Roofacryl Nanotech in Cool Colours wordt uw dak niet alleen langdurig beschermd, maar u bespaart in de zomer aanzienlijke energiekosten op uw aircondition.

Onderstaand kunt u de brochures van elk product downloaden.
 

Terug
 
sitemap | disclaimer | Relius 2016 ©